Stacken/member

From StackenWiki
Revision as of 13:41, 29 August 2016 by Nsg (Talk | contribs)

Jump to: navigation, search

Contents

Bli medlem

Stacken

Datorföreningen Stacken är en förening för studenter och anställda på KTH som funnit sedan 1978. Vi har i dag en lokal uppe i Q-huset här vi har ett rum med soffa, kyl, kök och så klart mycket datorer. Vi har även en serverhall där vi driftar ett flertal tjänster som fillagring, E-post, webbsidor m.m. Datorföreningen Stacken är också en kårförening inom THS, Tekniska Högskolans Studentkår.

Föreningen har genom sina medlemmar mycket kunskap, vi är allt från nya studenter som är här och lär sig, använder lokalen för att studera, till äldre som har gått vidare i arbetslivet och jobbar med allt från programmering till drift av stora kluster av servrar.

Torsdagkvällar från 19-tiden och frammåt möts vi traditionsenligt i lokalen och bygger något, felsöker eller bara pratar om något intressant. Är du intresserad så är du alltid väkommen förbi en torsdag, det är bara och knacka på vår dörr på plan 2 i Q-huset. Vi har även ett öppet hus nu på torsdag som är ett perfekt tillfälle att få veta mer.

Medlemskap

Medlemsavgiften för 2016 är 116 kr (med en frivillig avgift på 216 kr för de med jobb). Vi föredrar att du betalar via PG 433 01 15-9. Var god och notera ditt användarnamn när du betalar. Betala inte medlemsavgiften innan du har fått veta att du är antagen som medlem.

Din ansökan kommer att behandlas vid nästa styrelsemöte.

Vanliga frågor

Vad gör ni?
Förenings syfte är att främja intresset för och vidga kunskaper inom datorområdet. Vad vi gör beror på vad våra aktiva medlemmar vill, det kan vara allt från föreläsningar och tävlingar till hjälp med svåra problem. Vi hostar även själv ett flertal tjänster i en egen datorhall.
Vad behöver jag kunna för att vara med?
Inget, gå med och lär dig det du tycker är intressant.

Medlemsansökan

Namn
Epostadress
Jag vill ha kallelser på döda träd.
Snigelpost
Hemtelefon
Telefon (dagtid)
Sysselsättning
(om du är en student, meddela var du studerar.)
Föredraget användarnamn
(mail-adress samt användarnamn m.m.)
Stad, datum
av ansökan
Kommentar
1 + 1 =
(För spam-skydd, skriv två här.)

Frågor

Du är välkommen att kontakta Styrelsen på styrelsen@stacken.kth.se

Personal tools